Image

Kungsleden hyr ut i Växjö

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Knock 'em Down som ska bedriva bowling- och restaurangverksamhet i centrala Växjö.
Publicerad den 30 Mars 2016
Annons
Image
Verksamheten öppnar i fastigheten Tegnér 15. Bild: Kungsleden
Verksamheten öppnar i fastigheten Tegnér 15.

Knock 'em Down öppnar i fastigheten Tegnér 15 i centrala Växjö under hösten 2016. Lokalen omfattar 1 300 kvadratmeter och kommer att genomgå en större renovering för att anpassas till den nya verksamheten.

– Det är glädjande att vi nu hyr ut en stor och välkänd lokal till en verksamhet som kommer att tillföra Växjö och dess invånare ett helt nytt nöjeskoncept. Vi anpassar lokalen i samråd med Knock 'em Down för att skapa bästa möjliga förutsättningar för verksamheten, för besökare och fastigheten, säger Tobias Nilsson, förvaltare på Kungsleden.

– Vi är stolta och glada över att vår vision äntligen blir verklighet. Till hösten startar vi Knock 'em Down på Västra Esplanaden i Växjö innehållande bland annat bowling, biljard, shuffleboard, restaurang och bar. Det kommer att bli en spännande och fantastisk resa för oss alla, säger Malin Berggren på Knock 'em Down.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY