Image

Kommunal bostads-vd i nytt blåsväder

JURIDIK I somras avslöjades han med att ha porrbilder i sin tjänstedator. Nu är kommunala Kopparstadens vd i nytt blåsväder.
Publicerad den 8 Oktober 2009

Så sent som i somras kritiserades Kopparstadens vd Pär Nyberg för att ha haft nakenbilder i sin tjänstedator. Dessa poppade synnerligen olägligt upp vid ett möte med bolagets styrelse.

Nu anklagas Nyberg igen, den här gången handlar det om ett misstänkt mutbrott eller korruption. Han ska bland annat ha gjort fastighetsaffärer för bolagets räkning med en god vän.

\″Pär Nyberg är personligen och privat bekant med personen. Trots detta ingår och undertecknar Nyberg avtal med sin gode vän om förvärv av ett bolag för tre miljoner kronor\″, heter det i inlagan till tingsrätten, enligt Dalarnas Tidningar.

Anklagelserna kommer från en före detta anställd som vänt sig till tingsrätten för att få jobbet tillbaka, skriver tidningen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige