Image

Klar-Invest rekryterar från Pangea

Karriär Piteå-baserade fastighetsbolaget Klar-Invest har rekryterat en ny marknadschef. Han kommer närmast från en tjänst på Pangea Property Partners där han jobbat med fastighetsanalys och transaktioner.
Publicerad den 20 Januari 2011
Nicklas Wikman. Bild: Klar-Invest. Bild: Klar-Invest
Nicklas Wikman. Bild: Klar-Invest.

Niclas Wikman är Klar-Invests nya marknadschef. Han kommer att arbeta med marknadsföring, uthyrning och projektutveckling. Initialt ligger fokus på att utveckla handelsområdet BackCity i Piteå. Avsikten är att skapa ett trevligt område med komplett utbud som innebär att upptagningsområdet och målgruppen vidgas. Målsättningen är att väsentligt öka handelns försäljning.

Niclas kommer närmast från Pangea Property Partners där han har arbetat med fastighetsanalys och transaktioner.

Klar-Invest är ett fastighetsbolag verksamt i första hand på norra Norrlandskusten. Bolaget arbetar med förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 60 000 kvadratmeter lokaler och har 45 miljoner kronor i hyresintäkter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige