Image

JM förstärker koncernledningen

KARRIäR JM:s koncernledning har beslutat att utöka koncernledningen med två personer. Förstärkningen består av Sofia Ljungdahl, tillträdande chef för den utvidgade affärsenheten JM Fastighetsutveckling samt Fredric Kastevik, vd för JM Entreprenad.
Publicerad den 9 Juni 2010

- I den tillväxtfas där JM befinner sig just nu blir den bredd och erfarenhet som såväl Sofia som Fredric för med sig in i ledningsgruppen väldigt värdefull, säger Johan Skoglund, vd på JM.

Sofia Ljungdahl, tidigare regionchef för JM Bostad Stockholm Nord, blir affärsenhetschef för JM Fastighetsutveckling med ansvar även för JM:s hyresrätter samt för JM:s dotterbolag Seniorgården och Borätt. Hon började på JM 1995 och har jobbat med frågor som rör såväl bostads- som fastighetsutveckling. Arbetet med att utse hennes efterträdare som regionchef pågår.

Fredric Kastevik behåller sin nuvarande position som vd för dotterbolaget JM Entreprenad. Han började på JM 1997 och har tidigare bland annat arbetat som regionchef på JM Entreprenads anläggningsverksamhet.

Samtidigt som Sofia Ljungdahl och Fredric Kastevik tillträder överlämnar Zdravko Markovski sitt nuvarande ansvar för de bägge affärsenheterna JM Fastighetsutveckling och JM Produktion. Han kvarstår dock som ansvarig för affärsenheten JM Bostad Stockholm.

Förändringen gäller från och med 1 juli.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige