Image

JM bygger bostäder i Sigtuna

BYGG Det kommunala bostadsföretaget AB Sigtunahem förvärvar ytterligare 32 lägenheter till sitt bestånd. De nybyggda fastigheterna ligger i Sigtuna stad och har uppförts av JM.
Publicerad den 25 Juni 2008

- I Sigtuna kommun fortsätter vi, till skillnad mot andra kommuner i regionen, att satsa på nya hyresrätter. Vi ser ett mycket stort intresse för att bo i hyresrätter och därför känns det glädjande att Sigtunahem nu kan erbjuda ytterligare 32 lägenheter, säger kommunalrådet Anders Johansson (s) i en kommentar.

För närvarande byggs cirka 200 nya hyresrättslägenheter i Sigtuna kommun som det kommunala bostadsföretaget AB Sigtunahem ska äga. Utöver det förvärvar Sigtunahem ytterligare 32 nybyggda lägenheter av JM till en kostnad av 45,3 miljoner kronor.

De 32 lägenheterna byggs på Tvillingbackarna i Sigtuna stad. Hyresrätterna uppförs i så kallade stadsvillor om två våningsplan med fyra bostäder i varje hus. Alla lägenheter har egna entréer och stor balkong eller uteplats i soligt läge. Lägenheterna är företrädesvis tvåor och treor, men även några fyror finns. Inflyttningen är beräknad till årsskiftet 2008/2009.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Så räntekänsliga är bolagen

Lista 25 punkter ner. Så inledde Riksbanken sin första sänkning av styrräntan på åtta år. Med det senaste räntebeskedet för ögonen så har Fastighetssverige tagit en närmare titt på bolagens räntetäckningsgrad för att ta reda på hur räntekänsliga de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige