Image
Ny på Humlegåren: Julia Sommer och Henrik Åström.
Ny på Humlegåren: Julia Sommer och Henrik Åström. Bild: Emil Fagander

Humlegården utser Julia Sommer och Henrik Åström till affärsområdesansvariga

Bolag Humlegården förstärker teamet med två affärsområdesansvariga, Julia Sommer och Henrik Åström. Julia tillträdde sin tjänst i april och Henrik tillträder i augusti 2023.
Publicerad den 19 Juni 2023

Nu stärks teamet som arbetar med Humlegårdens fastigheter i Solna genom rekryteringen av två affärsområdesansvariga. Julia Sommer, som tillträdde redan i april, har gedigen erfarenhet inom hyresgästrådgivning, uthyrning samt inom analys och transaktioner. Hon har en civilekonomutbildning från Stockholms universitet samt en kandidatutbildning inom fastighet och finans från KTH och kommer närmast från Tenant & Partner där hon arbetade som fastighetskonsult.

Henrik Åström tillträder i augusti och har tidigare arbetat som fastighetsförvaltare på Akademiska Hus. Han har en civilingenjörsutbildning i samhällsbyggnad från KTH, med inriktning på bygg- och fastighetsekonomi, och har en bakgrund inom bland annat fastighetsförvaltning.

– Jag är mycket glad över att få välkomna Julia och Henrik till Humlegården. Vi har ett stort fokus på att möta kundernas behov och förväntningar på bästa sätt. Julia och Henrik blir ett starkt tillskott i dialogen med våra kunder och i arbetet med förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter och platser, säger John Forselius, asset manager, Humlegården Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige