Image

Hon tar över Skanska i Tjeckien

KARRIÄR Rikard Henriksson slutar som vd för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling i Tjeckien, för att gå vidare till Niam. Han efterträds av Britta Cesar, i dag affärsutvecklingschef på Skanska Fastigheter i Stockholm.
Publicerad den 20 November 2009

Rikard Henriksson har valt att lämna Skanska för att istället ansvara för fastighetsutvecklingen inom Niam.

Britta Cesar tillträder 1 februari 2010.

Sedan 1998 har Britta Cesar haft olika positioner inom Skanskas investeringsverksamheter, Hon har arbetat i Stockholm, Prag och London. Förutom fastigheter har hon bland annat också arbetat med skolor och sjukhus inom ramen för Skanskas verksamhet kring offentlig-privat samverkan (OPS) i Storbritannien. Som affärsutvecklingschef på Skanska Fastigheter Stockholm har hon bland annat varit med och genomfört några av årets största fastighetsaffärer i Sverige.

I september utsågs hon till \″Årets framtida ledare inom fastighetsbranschen\″.

- Britta Cesar kombinerar gedigen kunskap inom projektutveckling på flera marknader med en historia av framgångsrika fastighetstransaktioner, säger Richard Hultin, vd för Skanska Commercial Development Europe. Jag vill också passa på att tacka Rikard Henriksson för hans goda insatser under många år och önska honom lycka till med framtida utmaningar.

- Jag ser verkligen fram emot att återigen få bo och arbeta i Tjeckien, säger Britta Cesar. Med våra effektiva och gröna byggnader har vi ett attraktivt erbjudande för både hyresgäster och investerare. Det öppnar för att expandera verksamheten ytterligare.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige