Image

Hon blir ny ekonomichef hos AMF

KARRIäR Susanne Finér blir ny ekonomichef på AMF Fastigheter. Hon tillträder den 23 augusti och kommer att ingå i ledningsgruppen för AMF Fastigheter.
Publicerad den 14 Juni 2010

Susanne Finér har gedigen erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, bland annat som koncernekonomichef på Axfood, där hon hade en viktig roll i uppbyggnaden av den nybildade dagligvarukoncernen. Hon har även arbetar som revisor och som senior manager på Deloitte Consulting. Närmast kommer Susanne Finér från egen konsultverksamhet.

- Det ska bli både kul och intressant att få vara med och utveckla en så välkänd aktör på marknaden som AMF Fastigheter. Jag ser fram mot den 23 augusti och hoppas kunna bidra med min breda kompetens och mina erfarenheter inom ekonomiområdet.

- Susanne Finér kommer att ha en betydande funktion i den fortsatta utvecklingen av AMF Fastigheter. Ekonomichefen är en nyckelperson och Susanne har den profil och erfarenhet som vi har letat efter, säger fastighetschef Mats Hederos på AMF Fastigeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige