Image

Han blir ny vice vd på Stronghold

KARRIäR Henrik Granström blir ny vice vd på Stronghold Invest AB.
Han har arbetat inom koncernen sedan 2002.
Publicerad den 19 Augusti 2010

Stronghold äger Newsec, Niam och Datscha. Koncernen har cirka 600 medarbetare i sju länder.

Den nyblivne vice vd:n Henrik Granström är 37 år gammal. Han inledde år 2002 sin karriär inom koncernen som executive trainee. Han kommer närmast från en roll som business controller inom Stronghold och har tidigare bland annat, under en femårsperiod, varit vd för dotterbolaget Datscha. Henrik kommer att ansvara för styrning och kontroll samt bidra till att utveckla de befintliga innehaven.

- Henrik har en djup och bred kunskap om fastighetsbranschen, samt som styrelseledamot en mycket god kunskap om våra helägda dotterbolag. Den nyinrättade rollen ger ytterligare förutsättningar för att utifrån våra gemensamma värderingar skapa värde i våra befintliga innehav samtidigt som resurser frigörs för att bearbeta nya marknader och komplettera koncernens verksamhet, säger Strongholds koncernchef Urban Edenström.

- Det känns mycket stimulerande att ta nästa steg inom Stronghold-koncernen, och jag ser fram emot att i nära samarbete med koncernledning och dotterbolag fortsätta stärka våra positioner inom respektive marknadssegment, säger Henrik Granström, vice vd för Stronghold Invest AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige