Image

Försäkringskassan hyr vid Globen

AFFÄRER Försäkringskassan flyttar in i Globenområdet. Man har hyrt 3600 kvadratmeter och lokalerna kommer att anpassas för att passa deras behov. Inflyttning sker i maj.
Publicerad den 8 Februari 2008

Palmfeltsvägen ligger vid Globenområden och är en fastighet under omvandling. I fastighetens nya skepnad tillvaratas och utvecklas fastighetens bästa värden. De flexibla kontorsutrymmena disponeras om och görs trivsammare, med bättre ljusflöden och utblickar. Entrén byggs om. Säkerhetstänkandet och datorhallarna utvecklas vidare, med bibehållna möjligheter till reservkraft, kyla och extremt gott skydd. Inom kort markeras fastighetens pånyttfödelse ytterligare, då den får såväl nytt namn som ny logotype och skyltning.

- Vi är mycket glada för att Försäkringskassan valt att etablera sig på Palmfeltsvägen 5. Försäkringskassans val av Palmfeltsvägen bekräftar att utvecklingen av fastigheten stämmer väl med marknadens höga krav. Det finns idag ett ökande behov av kontorslokaler i hus som är både trevliga att arbeta i och erbjuder hög säkerhet. Fastigheten ligger dessutom mycket centralt i Globenområdet, säger Cecilia Gardner Larsson, förvaltningschef på Newsec Asset Management som förvaltar fastigheten åt fastighetsägaren NIAM Fond III.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige