Image
Bild: Istock

Flertal retailuthyrningar av Novi Real Estate

Handel Novi Real Estate summerar ett flertal uthyrningar inom retail och F&B under första kvartalet.
Publicerad den 6 Maj 2021

På Sveavägen 31 har avtal tecknats med Oh Poké som öppnar en restaurang på 169 kvadratmeter. På Humlegårdsgatan 22 öppnar Kale & Crave i höst en ny restaurang på 229 kvadratmeter. Enheten är kedjans tredje totalt och den första i city.

I Brunogallerian på Götgatsbacken öppnar & Other Stories en konceptbutik under namnet Treasures & Other Stories och i samma fastighet öppnar elmopedtillverkaren Vässla en popup-butik. Bägge butikerna öppnar i april/maj. Uthyrningarna i Brunogallerian summerar till totalt 1 147 kvadratmeter.

Totalt har Novi Real Estate hyrt ut 2 284 kvadratmeter retail i Stockholm och Göteborg under första kvartalet.

– Vi ser tydliga tecken på att marknaden för butikslokaler är tillbaka på riktigt. Just nu upplever vi ett stort tryck på butiks- och restauranglägen, både för permanent bruk och popup-lösningar. Med dessa uthyrningar fortsätter vi vårt arbete med att stärka utbudet av retail och F&B i de områden vi är verksamma i, säger Alexander Wijkman, retailansvarig på Novi Real Estate.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY