Image

Fastighetsprofil vill köpa Bergmans hus på Fårö

AFFÄRER En känd fastighetsprofil har anmält sitt intresse för att köpa Ingmar Bergmans fastigheter på Fårö.
Publicerad den 15 Augusti 2008

Nu anmäler Joachim Kuylenstierna, via sitt fastighetsbolag D&K, att han är intresserad av att köpa Ingmar Bergmans båda fastigheter vid Hammars och Dämba.

- Jag garanterar att pengarna finns vid en försäljning, men tanken är inte att mitt företag ska äga fastigheterna, säger han till Gotlands Tidningar.

I stället ska en stiftelse förvalta egendomarna - och på längre sikt är tanken att aktörer ur näringslivet ska donera pengar så att stiftelsen så småningom står som ägare.

- Alla kommer att vilja vara med när det här väl blir av, säger Joachim Kuylenstierna till Gotlands Tidningar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige