Image
Cathrine Danin, Swedbank, analyserar makrotrender på Branschens mötesplats i Uppsala på UKK den 9 oktober.
Cathrine Danin, Swedbank, analyserar makrotrender på Branschens mötesplats i Uppsala på UKK den 9 oktober. Bild: Istock/Swedbank.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Det makroekonomiska läget analyseras

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Upptrappade handelskonflikter, osäkerheter kring Brexit och spontan-Tweets från världens mäktigaste man som leder till tvära kast på världsmarknaderna. Det finns en del orosmoln på den makroekonomiska himlen. Samtidigt är räntorna historiskt låga och allt fler är tveksamma till om Riksbanken kommer att genomföra några fler höjningar under överskådlig tid. Swedbanks Cathrine Danin ger sin bild av det makroekonomiska läget på Branschens mötesplats i Uppsala den 9 oktober.
Publicerad den 16 Augusti 2019

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.
Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Anmäl dig här!


Dagen leds av Anna Bellman, en av Sveriges mest uppskattade och erfarna moderatorer. Vid sin sida har hon fastighetsnestorn Ingemar Rindstig, mångårig Nordenchef för EY Real Estate, som agerar expertkommentator/sidekick under hela dagen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:








Partners:





Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige