Image

Fastighetsbolag gjorde bästa årsredovisningen

BOLAG Sagax har tilldelats pris för bästa årsredovisning bland de mindre börsbolagen (Small Cap) på Stockholmsbörsen.
Publicerad den 19 November 2009

Priset, Bästa redovisningen 2008, arrangeras av NASDAQ OMX Stockholm för 44:e gången. Tävlingen verkar för att bolagens informationsgivning ska hålla hög kvalitet.

Juryns motivering löd: \″Sagax har lyckats med konststycket att ta fram en årsredovisning som presenterar all väsentlig finansiell information på ett pedagogiskt sätt med väl utformade texter och illustrationer. En årsredovisning helt i klass med de allra största bolagen.\″

I klasserna Large och Mid Cap vann Investor AB respektive PA Resources AB.

Vd David Mindus säger så här om utmärkelsen:
- Ett tecken på att bolagets långsiktiga arbete med årsredovisningen gått i rätt riktning. Det är även en sporre inför framtiden att bolagets ansträngningar att förse våra intressenter med relevant och tillförlitlig information uppskattas.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige