Image
Erik Foberg.
Erik Foberg. Bild: ByggPartnerGruppen

Erik Foberg slutar som CFO på Byggpartnergruppen

Bolag Byggpartnergruppen meddelar att Erik Foberg på egen begäran väljer att lämna rollen som Chief Financial Officer.
Publicerad den 8 December 2023

Erik Foberg har varit CFO för Byggpartnergruppen sedan januari 2021 och kommer att kvarstå i sin roll som CFO under hela uppsägningstiden om sex månader. Han kommer därefter att i en något mindre omfattning vara kvar i bolaget som resurs inom bland annat finansiering, M&A och IR. Rekryteringsprocessen av ny CFO inleds omgående.
– Erik har haft en betydande roll i Byggpartnergruppen under en period präglad av stora förändringar. Jag är glad att Erik med sin kompetens och erfarenhet finns kvar i bolaget, vilket också säkerställer en smidig överlämningsprocess, säger Sture Nilsson, vd och koncernchef.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Rabatterna sjunker i sektorn – men dominerar fortsatt

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina bokslut för 2023 och man kan fortsatt konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så är det så att nästan alla bolagen handlas till rabatt på börsen, även om de minskat efter fastighetsrallyt på börsen under Q4. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige