Image

Ekängengruppen hyr ut i Lokstallarna

Uthyrning Ekängengruppen har hyrt ut en lokal till leksakskedjan Lekia i handelsområdet Lokstallarna i Falkenberg.
Publicerad den 8 Maj 2012
Lokstallarna. Bild: Ekängengruppen. Bild: Ekängengruppen
Lokstallarna. Bild: Ekängengruppen.

Lekia hyr en butikslokal på 400 kvadratmeter mitt emot Falkenbergs största dagligvaruhandel Ica Kvantum på handelsområdet Lokstallarna. Kontraktet är på tre plus tre år.
– Det behövs en bra leksaksbutik i Falkenberg och det känns jättebra att Lekia snart flyttar in i Lokstallarna, särskilt nu när leksaksbutiken i Kronan stänger, säger Håkan Johansson på Ekängengruppen.

I handelsområdet finns också Team Sportia, Expert, Säng Comfort och sedan en dryg månad Kronans Droghandel.
– Det centrala läget i Falkenberg tillsammans med det stora flödet av människor i området och 320 gratis parkeringsplatser gjorde valet av vår nyetablering ganska enkelt. Detta blir ett fint komplement till den butik vi öppnar i Varberg nu i maj, säger Stefan Carlsson, Lekbruket.

Lekia är en kedja bestående av drygt femtio fristående leksakshandlare. Lekia i Falkenberg blir en fullsortimentbutik och öppnar i oktober 2012.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige