Image

Ekan rekryterar

Karriär Ekan rekryterar Erik Helmfridsson. Han kommer senast från en tjänst på Hypergene där han arbetade som strategikonsult och försäljningsansvarig inom västra Sverige.
Publicerad den 3 April 2013
Erik Helmfridsson. Bild: Ekan.
Erik Helmfridsson.

- För mig handlar management till stor del om att föra skutan i rätt riktning mot säkra vatten oavsett de nuvarande förhållandena. Det måste finnas ett mål och en mening med verksamheten och genom att stödja ledningen i utveckling av ledningsprocesserna så kan vi tillsammans med verksamheten skapa optimala förhållanden för att tillgodose detta. Jag brinner för att se organisationer växa och utvecklas och ser fram emot att bidra till Ekans och Ekans kunders fortsatta utveckling, säger Erik Helmfridsson.

- Vi är mycket stolta att hälsa Erik välkommen och vi är övertygade om att han kommer att tillföra såväl oss som våra kunder värdefulla kunskaper om etablering av nya styr- och ledningsprocesser. Inte minst i kombination med effektiva informationssystem, vilket är en förutsättning för framgång i moderna företag och organisationer, säger Ekans vd Dag Larsson.

Ämnen

Ekan Management på Branschguiden

Ekan Management är ett managementkonsult företag med mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa företag i fastighetsbranschen att uppnå sina ambitioner. Vi sätter stolthet i vår profession och i det förtroende som våra kunder ger oss. Det innebär bland annat att vi är en aktiv medlem i Sveriges Managementkonsultförening (SAMC) och certifierar våra managementkonsulter löpande enligt internationella standarder där etik och professionalism är honnörsorden.
De erfarenheter och lärdomar vi skaffat oss under årens lopp har formulerat vår idé om hur vi på bästa sätt bidrar ti...

Läs mer om Ekan Management på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige