Image

DTZ rekryterar från Cushman

KARRIÄR DTZ har rekryterat en nyckelperson som ska arbeta med uthyrningsuppdrag inom affärsområdet Office Agency. Hon kommer närmast från Cushman & Wakefield.
Publicerad den 2 Oktober 2009

Gabrielle Hemmerlind har anställts på DTZ för att arbeta med uthyrningsuppdrag inom affärsområdet Office Agency. Gabrielle har mer än tio års erfarenhet inom fastighetsbranschen och gedigen kunskap om uthyrning av kommersiella fastigheter.

På Cushman & Wakefield jobbade Hemmerlind som ansvarig för projektuthyrning och retail. Tidigare har hon även arbetat som affärschef på NAI Svefa Relocate AB.

-Våra kunder kommer att få stor nytta av Gabrielles kunskaper inom uthyrning och hennes envishet samt affärsmässighet i kontakten med hyresgäster. Hon har visat utmärkt förmåga att i alla marknader hitta intressanta uthyrningsstrategier. Jag är väldigt glad att vi får ännu en kollega till DTZ med stort driv som kan genomföra affärer, säger Maria Krumlinde, Head of Office Agency på DTZ.

- Att få arbeta på ett stort företag med olika verksamhetsområden och ett bra ledarskap var viktig för mig i valet av DTZ. Företaget har rätt fokus på kundservice och en bra inriktning för framtiden, vilket är jättespännande, säger Gabrielle Hemmerlind.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige