Image

DTZ bäst - sju år i rad

Bolag DTZ har rankats som bästa värderingsföretag i Sverige och Norden av affärstidskriften Euromoney Magazine. Det är sjunde året i rad man får utmärkelsen.
Publicerad den 9 September 2011
Agneta Jacobsson. Bild: DTZ. Bild: DTZ
Agneta Jacobsson. Bild: DTZ.

- Sju år i rad är fantastiskt. Vi värderar fastigheter för 350 miljarder per år så vi har den bästa kunskapen om fastighetsmarknaden att bygga på. Det här ger oss ännu mer entusiasm att ständigt förbättra hur vi stödjer våra kunder med väl underbyggda värderingar, säger Sven Erik Hugosson, Head of Valuation, DTZ i Sverige.

DTZ har även rankats som bästa rådgivare inom fastighetsrådgivning i Norden och Baltikum.
- Vår tydliga framgång inom transaktioner utöver vår starka värderingssida har gett oss topplaceringen. Nu fortsätter vi att med duktiga medarbetare fokusera på att växa och överstiga kundernas förväntningar, säger en glad Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige.

Euromoney Real Estate Awards for Excellence är en årlig prisutdelning. Nomineringarna baseras på en undersökning som görs av den internationella finanstidskriften Euromoney Magazine. I år var fjärde året som tävlingen inkluderade kategorin fastighetsrådgivare.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige