Image

De leder Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november på Grand Hotel leds av moderator Carolina Neurath och expertkommentator Ingemar Rindstig.
Publicerad den 10 Oktober 2016
Carolina Neurath. Carolina Neurath. Ingemar Rindstig. Bild: EY
Ingemar Rindstig. Ingemar Rindstig. Bild: EY
Ingemar Rindstig.

Carolina Neurath, född 1985, är till vardags ekonomi- och näringslivsjournalist på Svenska Dagbladet. Hon har tidigare arbetat för Dagens Industri och som redaktör för Placera.nu.
Hon har tilldelats både Guldspaden och Stora Journalistpriset och har även utsetts till Sveriges bästa ekonomijournalist. Hon har skrivit två böcker om den svenska finansvärlden och släppte tidigare i år sin debutroman, som även den utspelar sig i de svenska finanskretsarna.

Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate har jobbat i mer än 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm hålls på Grand Hotel onsdagen den 16 november. Det är en späckad heldag med trender, mingel och intressanta utblickar kring den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige.

Du anmäler dig till eventet här.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar och partners är Colliers, Castellum, Novi, EY, Lindahl och Akvarieleasing. I samband med Fastighetsmarknadsdagen prisas vinnaren i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Rösta på ditt favoritkontor här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige