Image

Citycon säljer till BRF i Tumba

Transaktioner Citycon säljer en bostadsfastighet i Tumba till en bostadsrättsförening, bildad av hyresgästerna, för 50 miljoner kronor.
Publicerad den 6 Augusti 2012
Johan Elfstadius. Bild: Citycon. Bild: Citycon
Johan Elfstadius. Bild: Citycon.

Försäljningen är ett led i Citycons strategi att fokusera på köpcentrum.

- Vi fortsätter genom de här affärerna att renodla vår portfölj i Sverige, konstaterar Johan Elfstadius, vd för Citycon i Sverige.

Fastigheten omfattar 3 600 kvadratmeter, fördelade på 47 lägenheter. Det rör sig om en tredimensionell fastighet där bostäderna har skiljts från den underliggande detaljhandelsfastigheten.

- Vi är inne i en expansiv fas på marknaden och väljer nu att sälja fastigheten samtidigt som vi också arbetar med framtida förvärv, säger Johan Elfstadius.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige