Image

CF Möller anställer Ola Jonsson

Karriär Ola Jonsson tillträder som associerad partner vid CF Möller och blir del av koncernens internationella ledning.
Publicerad den 6 September 2016
Ola Jonsson. Bild: C.F. Møller
Ola Jonsson.

Som associerad partner vid arkitektkontoret CF Möller blir Ola Jonsson del av koncernens internationella ledning. Ola Jonsson har varit arkitekt vid CF Möller sedan 2008 och haft en nyckelroll i etableringen av det skandinaviska arkitektkontoret i Sverige.

– Med ett sammansvetsat skandinaviskt arkitektkontor levererar vi det bästa från flera världar av design och arkitektur. Som associerad partner har jag möjlighet att vara med och påverka arbetet inom koncernen och fördjupa samarbetet med våra kontor i Danmark, Oslo och London. Vår styrka ligger i första hand hos våra medarbetare och den gedigna nyfikenhet och erfarenhet som vi delar. Vi har en positiv energi på kontoret och målet att fortsätta att växa med en bred palett av spännande projekt, säger Ola Jonsson, associerad partner och arkitekt på CF Möller.

Ola Jonsson är del av ett forskningsteam som utvecklar möjligheterna att bygga höga hus med stomme av massivträ. CF Möller har vunnit flera projekt där byggnaderna ska utföras med stomme av massivträ, senast det uppmärksammade projektet ”Örnsro Trästad” i Örebro.

Ola Jonsson har tidigare varit anställd som arkitekt vid Avroko i New York, Arkitema i Århus samt Brunnberg & Forshed och Kjellander & Sjöberg i Stockholm. Han är utbildad vid Arkitektskolan i Århus, Danmark, och tog sin examen 2004.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige