Image

Bromma Blocks får ny centrumchef

Handel Sanna Sultan tillträder som ny centrumchef för Bromma Blocks. Hon kommer närmast från tjänsten som tillförordnad marknadsansvarig för handelsplatsen och har tidigare arbetat som marknadschef på Unibail-Rodamco med köpcentrum som Nacka Forum och Nova Lund.
Publicerad den 11 Januari 2017
Sanna Sultan. Bild: Bromma Blocks
Sanna Sultan.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Bromma Blocks erbjudande och arbeta med de utmaningar som branschen nu möter, där hållbarhet och upplevelse i allt större utsträckning hamnar i fokus och förändrar konsumenternas köpbeteende. Vi ser att handelsplatser fortsatt kommer utvecklas till mötesplatser där mer än själva shoppingen krävs för att attrahera konsumenterna, säger Sanna Sultan.

Inför de mörka vintermånaderna gavs Bromma Blocks kunder möjligheten att koppla av en stund mitt i julshoppandet i en grönskande ljusoas i gallerian.

– Vi jobbar kontinuerligt med att leda konceptet ”shoppa lugnt i en skönare atmosfär” i bevis och ljusterapikampanjen är precis den typen av initiativ som jag ser fram emot att vidareutveckla, säger Sanna Sultan.

Det sker samtidigt flertalet positiva förändringar på och omkring Bromma Blocks, inte minst utbyggnaden av handelsplatsen med det långsiktiga målet att integrera den i stadsbilden. Lägg därtill förlängningen av tvärbanan in på och igenom området, ny- och tillbyggnationer av Ica Fastigheter och Swedavia samt Stockholms stads satsning kring gång- och cykelvägar längs Ulvsundavägen. Något som kommer innebära förbättrad tillgänglighet och goda förutsättningar för att ytterligare stärka kundupplevelsen och erbjudandet.

Sanna Sultan är centrumchef för Bromma Blocks från och med 1 januari 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige