Image

Brinova investerar och hyr ut i Stockholm

Uthyrning Brinova tecknar ett hyresavtal om 8 600 kvadratmeter i fastigheten Nattskiftet i Stockholm. Samtidigt investerar man 120 miljoner kronor i ny- och ombyggnad i fastigheten.
Publicerad den 29 April 2011

Det är Grönsakshallen Sorunda AB i Stockholm som tar 8 600 kvadratmeter på ett tioårigt avtal i fastigheten Nattskiftet 11 i Västberga i Stockholm.

Ytorna är avsedda för logistik och livsmedelshantering. Avtalet tecknas inom affärsområdet Logistik.

Brinova kommer dessutom att investera 120 miljoner kronor i fastigheten.

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige