Image
Åsa Holmberg tillträder rollen som koncernchef senast den 15 augusti 2024.
Åsa Holmberg tillträder rollen som koncernchef senast den 15 augusti 2024. Bild: Tyréns

Åsa Holmberg ny koncernchef för Tyréns Group

Karriär Åsa Holmberg har utsetts till ny koncernchef för Tyréns. Hon kommer senast från Knowit där hon har haft rollen som Affärsområdeschef Knowit Solutions sedan 2018 och varit medlem i koncernledningen. Åsa Holmberg efterträder Johan Dozzi, som lämnar Tyréns efter drygt sex år.
Publicerad den 21 Februari 2024

– Vi i styrelsen är mycket glada för att Åsa Holmberg blir Tyréns nästa koncernchef. I den här rekryteringen har vi letat efter en affärsmässig och engagerande koncernchef med erfarenhet från ledande positioner med kommersiellt ansvar. Vi känner oss trygga i att Åsa kan förena ett värderingsstyrt ledarskap med att fortsätta driva koncernens utveckling och lönsamhet, säger Johan Dennelind, styrelseordförande Tyréns Group.

Åsa Holmberg har lång erfarenhet av digitalisering och innovation samt att leda i förändring, skapa delaktighet och engagemang. I sin roll som Affärsområdeschef Knowit Solutions har hon varit chef för ett affärsområde med 1900 medarbetare i Norden med en omsättning på cirka 4 miljarder kronor. Åsa Holmberg har i grunden en civilingenjörsexamen från KTH och en bakgrund som ledare och konsult från bland annat Avega, Sogeti och Cap Gemini Ernst & Young.

– Jag ser verkligen fram emot att få driva utvecklingen framåt för Tyrénskoncernen. Från mina tidigare roller tar jag med mig värdefulla insikter om vikten av en tydlig riktning med strategier, mål och ett starkt ledarskap för att driva förändring och utveckling och leda människor och företag framgångsrikt, säger Åsa Holmberg.

Åsa Holmberg tillträder rollen som koncernchef senast den 15 augusti 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige