Image

Andreas Norling klättrar inom Riksbyggen

Karriär Andreas Norling blir ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västmanland. Marknadsområdet har kontor både i Västerås och Köping och har verksamhet över större delen av Västmanland.
Publicerad den 13 Augusti 2018
Andreas Norling. Bild: Riksbyggen
Andreas Norling.

Bland uppdragsgivarna finns ett stort antal bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare. Marknadsområdet har cirka 50 fast anställda och ett antal säsongsanställda.

– Jag ser mycket fram emot att träda in i min nya tjänst som marknadsområdeschef för Förvaltning Västmanland, som är en av de större fastighetsförvaltarna inom länet. Riksbyggen är ett fantastiskt företag som tar ett stort samhällsansvar och har utvecklat och förvaltat bostäder i över 70 år, säger Andreas Norling.

Andreas Norling är uppväxt i Västerås och utbildade sig till byggnadsingenjör vid Mälardalens Högskola med inriktning mot fastighetsförvaltning. Han kommer närmast från en tjänst som projektutvecklare/projektledare för nyproduktions- och ombyggnadsprojekt inom affärsområde Bostad på Riksbyggen.

Andreas Norling har gedigen chefserfarenhet och arbetat många år inom fastighetsförvaltning. Han har även ett förflutet som polis och har varit verksam som det i Västmanland under åtta år.

– Ombyggnadsprojekt kommer att vara en viktig del av vår vardag även framöver. Ofta handlar ombyggnadsprojekten att på ett eller annat sätt hjälpa bostadsrättsföreningarna och andra kunder att genomföra hållbarhetsåtgärder. Vi har bred erfarenhet av förvaltning av fastigheter och ser till att ha rätt kompetenser för att matcha våra kunders behov, säger Andreas Norling.

Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på över 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr. Totalt förvaltar Riksbyggen 4 079 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter och cirka 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige