Image

WSP rekryterar handelsexpert

Bolag Anna Mocsáry är ny seniorkonsult inom handel på WSP. Hon kommer närmast från HUI Research där har hon arbetat sedan 2012 med regional handelsutveckling och analys- och utredningsarbete.
Publicerad den 10 Juni 2016
Anna Mocsáry. Bild: WSP
Anna Mocsáry.

Dessförinnan arbetade Anna Mocsáry på KF Fastigheter under sex år med marknadsanalys och kommersiell utveckling för köpcentrum, handelsplatser och exploaterings- och utvecklingsprojekt. Anna Mocsáry är fil.mag i företagsekonomi med inriktning på detaljhandel vid Stockholms Universitet och har även studerat marknadsföring vid IHM Business School.

- För mig som vill utvecklas vidare inom stads- och platsutveckling var WSP det självklara valet. Ingen annanstans finns det så mycket samlad erfarenhet och kompetens, vilket helt enkelt gör WSP till det mest attraktiva företaget att vara inom samhällsbyggnad. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med många av de främsta på marknaden och vara en del av teamet, säger Anna Mocsáry.

Anna Mocsáry tillträdde sin tjänst den 1 juni.

- Vi är glada över att Anna kommer att bidra med sin expertis hos oss. Det senaste året har vi rekryterat Monica Bruvik, tidigare vd för Centrumutveckling, Anne-Marie Johansson, tidigare analyschef på Newsec och Inter IKEA Centre Group, Jennie Livensjö, tidigare marknadsanalytiker på Steen & Ström och Henrik Vestin från HUI Research med ansvar för databasen Handeln i Sverige. Vi är närmare 130 medarbetare med en imponerande kompetensplattform som allt fler nu söker sig till, säger Fredrik Bergström, affärsområdeschef på WSP Analys & Strategi.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige