Image

Toppnamn inom retail till Newsec och ING

KARRIÄR Newsec Asset Management och ING Real Estate storsatsar på Stinsen Shoppingcenter i Häggvik och rekryterar två toppkrafter. De kommer båda närmast från Unibail Rodamco.
Publicerad den 23 Juni 2009

Newsec Asset Management och ING Real Estate rekryterar Lotta Moos och Maria Helling till Stinsen Shoppincenter i Häggvik. Lotta Moos och Maria Helling har en lång och framgångsrik karriär inom handeln i Stockholm. De kommer närmast från Unibail-Rodamco där de arbetat med utvecklingen av Forum Nacka och där deras insatser resulterat i att Forum Nacka i år erhöll Retail Awards för Årets köpcentrum. Lotta och Maria börjar hos Newsec den 1 augusti 2009.

Rekryteringen av Lotta Moos och Maria Helling är en viktig del av den storsatsning som Newsec Asset Management och fastighetsägaren ING Real Estate gör i Stinsen där målet är att öka omsättning och besöksfrekvensen samt möta den hårda konkurrens som finns från närliggande centrum.
- Vi är mycket stolta över att kunna rekrytera Lotta Moos och Maria Helling. Lotta Moos och Maria Helling är två av de bästa inom retail och med ett så framgångsrikt team på plats så har vi alla möjligheter att lyckas med vår satsning i Stinsen, säger Britt Bergström, kundansvarig hos Newsec Asset Management som är ansvarig för samtliga ING Real Estates fastigheter i Sverige.

- Jag har arbetat inom detaljhandel i hela mitt liv och nu ska jag ta med alla mina erfarenheter till Stinsen. Jag och Maria Helling kommer att ta hand om alla våra kunder och se till att de får det lilla extra, säger Lotta Moos.

Lotta och Maria anställs av Newsec Asset Management men kommer också att jobba inom Newsec Retail. Newsec Retail samlar specialister inom olika verksamhetsområden som tillsammans ser till att Newsecs kunder får ut maximal avkastning på sina investeringar i fastigheter med butikslokaler.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige