Image

Sweco rekryterar programledare

Karriär Sweco rekryterar Maria Arborgh, känd från SVT:s trädgårdsprogram Söderläge.
Publicerad den 24 Oktober 2012
Maria Arborgh. Bild: Sweco. Bild: Sweco
Maria Arborgh. Bild: Sweco.

Arborgh har anställts på Swecos arkitektkontor i Malmö. Hon är utbildad landskapsarkitekt och har drivit eget företag inom landskapsarkitektur såväl före som efter sin tv-debut.

– Det är roligt att man från Swecos sida vill satsa på mig med min lite ovanliga bakgrund. Jag var nyfiken på att göra något nytt och efter att ha varit programledare och egenföretagare var det rätt tajming att börja på Sweco, säger Maria Arborgh.

Maria Arborgh arbetar nu med olika landskapsprojekt som kollegorna arbetade med, bland annat ett område vid Centralstationen i Malmö.

– Att jobba i team och få vara en del av något större är det som tilltalar, liksom att få arbeta med större projekt och ha tillgång till den breda kompetens som finns på företaget. Jag är så nyfiken på allt. Jag kastar mig till och med över systemhandlingar, säger Maria Arborgh.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige