Image
Förra året vann Atrium Ljungberg Sveriges Snyggaste Kontor. På bilden syns AL:s projektledare Pehr Westman bredvid konstverket Muskelhjärna av konstnären Britt-Ingrid Persson, "BIP". Moderna Samlare är prissponsor till tävlingen.
Förra året vann Atrium Ljungberg Sveriges Snyggaste Kontor. På bilden syns AL:s projektledare Pehr Westman bredvid konstverket Muskelhjärna av konstnären Britt-Ingrid Persson, "BIP". Moderna Samlare är prissponsor till tävlingen. Bild: Moderna Samlare

Sveriges Snyggaste Kontor: Exklusivt konstverk till vinnarkontoret

Stora Kontorsdagen När vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor koras på Stora Kontorsdagen den 6 november kommer de att gå hem, förutom med den stora äran, med ett konstverk från Moderna Samlare värt en halv miljon kronor.
Publicerad den 4 Oktober 2019
Karolina Bertorp. Bild: Moderna Samlare
Karolina Bertorp. Anna Olesen. Bild: Moderna Samlare
Anna Olesen.

Nomineringsprocessen till tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor avslutades i fredags och omröstningen är i full gång och pågår till 22 oktober – rösta fram ditt favoritkontor här!

Du anmäler dig till Stora Kontorsdagen här! (senast 31 oktober)

Prissponsor för tredje året i rad är Moderna Samlare, ett företag som hyr ut samtida konst till företag samt agerar rådgivare vid köp av konst.

- Vi har en digital bank med cirka 900 konstverk och kommer likt tidigare år att hjälpa vinnaren att välja ut ett passande verk för upp till 500 000 kronor, säger Karolina Bertorp, grundare och ägare av Moderna Samlare.

Moderna Samlare jobbar med ett stort antal företag, samtliga högprofilerade i sina branscher, som ser kontorets utformning som en konkurrensfördel ur olika perspektiv.

- Fler och fler moderna företag uppskattar flexibilitet på kontoret. Genom oss kan de börja hyra, för att sedan köpa in de verk de uppskattar mest. Vi ser även hur uppskattad konsten är som ett nytt intresse hos många anställda, säger Karolina Bertorp.

Vinnaren får ha konstverket under ett år.

Tidigare vinnare i Sveriges Snyggaste Kontor:
Atrium Ljungberg (2018)
SEB (2017)
Dice (2016)
Collector (2015)
Arcona (2014)
Microsoft (2013)
Ideas (2012)
Dice (2011)

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige