Image

Sveaviken vill se mer AI-hjälp i fastighetsförvaltning

Teknik Det går fort när det gäller innovation inom fastighetsförvaltning. Nya koncept, med inspiration från e-handel och digital vårdhantering, tas fram i rasande tempo. Men är bilden av hur mycket digital förvaltning förbättrar situationen för de boende realistisk? På Sveaviken PM vill man till exempel nyttja AI och digitalisering i större utsträckning och göra branschen mer datadriven. Peter Backström, vd, berättar för Fastighetssverige om sina tankar kring integrerad och proaktiv förvaltning.
Publicerad den 11 April 2024

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige