Image

Sune Nilsson tar position i Repab

BOLAG Sune Nilsson, tidigare vd för Sigma, blir delägare och styrelseledamot i Repab, en leverantör av IT-system till fastighetsbranschen.
Publicerad den 8 Juni 2009

Repab har under sin verksamma tid av mer än 40 år utvecklat programvara för Fastighetsbranschen som visat sig vara gångbar på en internationell marknad även utanför Norden. Företaget har för avsikt att bygga upp ett nät av återförsäljare i Norra Europa.

− Vi har under en längre tid försökt möta de propåer vi fått från medelstora och stora fastighetsägare utanför Norden och vi vill göra ett försök att möta denna efterfrågan. Vi har som organisation ingen större erfarenhet av internationell försäljning och distribution av programvara och tjänster och är därför mycket glada att Sune vill vara med och bidra till utvecklingen, Göran Johansson, vd för Repab.

− Repab är en mycket jordnära och trygg leverantör vilket passar mig bra. I mitt tidigare uppdrag som vd för Sigma har vi genomfört en internationalisering av både lokal försäljning och av att bygga programvaror offshore. Jag tror att Repab kan ha nytta av detta i sin fortsatta strävan att vara branschledare av IT-system för fastighetsbranschen, säger Sune Nilsson

− Sigma och jag är dessutom överens om att detta på inget sätt konkurrerar med mitt uppdrag som styrelseledamot i Sigma AB, snarare ser vi ett antal affärsmöjligheter, säger Sune Nilsson.


FAKTA/ Repab
Repab är en ledande leverantör av IT-system till Fastighetsbranschen i Sverige. Repab har genom sitt goda renommé och kvalité i leveranser funnits i över 40 år och har ambitionen att växa ytterligare.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige