Image

Stort sportvaruhus till Kungens Kurva

Uthyrning Fortin hyr ut 5 500 kvadratmeter till sportvaruhuset Decathlon, som öppnar i Kungens Kurva.
Publicerad den 3 Februari 2012

- Det är en styrka för hela handelsområdet att kunna addera en internationell aktör med en spännande butik både gällande utbud av varor, upplevelse i butik samt den höga servicenivån, säger Anna Sjöberg, Retail Manager på Fortin.

Fastigheten kallas Bo:x och ska nu genomgå en total ombyggnation för att uppnå en optimal stuktur och förutom ankarhyresgästen Decathlon kommer en galleriadel om cirka 4 500 kvadratmeter.

- Ombyggnationen är ett steg i att förädla och optimera våra fastigheter. Vi har i detta projekt arbetat mycket kreativt för att uppnå en attraktiv kommersiell fastighet sett ur ett långsiktigt ägarperspektiv, säger Johan Widström Asset Manager på Fortin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige