Image
Andreas Wallström, Katrin Wallensjö och Robert Boije står för en trio tunga analyser som kommer hjälpa dig att fatta kloka affärsbeslut nu och i framtiden. Missa inte Stora Bostadsdagen GBG på Clarion Hotel Draken den 16 maj.
Andreas Wallström, Katrin Wallensjö och Robert Boije står för en trio tunga analyser som kommer hjälpa dig att fatta kloka affärsbeslut nu och i framtiden. Missa inte Stora Bostadsdagen GBG på Clarion Hotel Draken den 16 maj.

Stora Bostadsdagen GBG: Tunga analyser för kloka affärsbeslut

Stora Bostadsdagen Göteborg Den 16 maj är det dags för 2024 års upplaga av Stora Bostadsdagen GBG. Den här gången på nya Clarion Hotel Draken. Dagen inleds med en trio tunga analyser som kommer ge dig verktygen för att fatta kloka beslut nu och framgent.
Publicerad den 4 April 2024

Dagen inleds med: Analys – det makroekonomiska läget
Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet.
Hur är det dagsfärska makroläget i dag – lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör här och nu?
Talare är Andreas Wallström, chefsekonom på Swedbank.

Därefter följer en genomgång av transaktionsläget i de olika segmenten i programpunkten: Analys – fastighetsmarknaden i dag
Efter ett år bakom oss med stiltje på transaktionsmarknaden: När börjar vi se de riktigt stora affärerna på fastighetsmarknaden igen? Var hittas den bästa avkastningen framöver? Och hur säkert är investeringar i bostäder?
Här är det Katrin Wallensjö, analyschef på Svefa som håller i föredraget.

Och så avslutas analysblocket med att Robert Boije, chefsekonom på SBAB presenterar programpunkten Privatbostadsmarknaden – hur går det egentligen nu och framöver?
Privatbostadsmarknaden mer eller mindre tvärdog i samband med Riksbankens kvicka räntehöjningar. Hur ser det ut nu och vad ska man tro om utvecklingen framöver? Vilka skillnader finns mellan andrahandsmarknaden och nyproduktionen? I viken mån är hushållens skulder ett problem och kan det komma lättnader i gällande kreditregleringar?

Missa inte detta och mycket annat på Stora Bostadsdagen GBG på Clarion Hotel Draken den 16 maj.
Säkra din plats här.
(Grupprabatt, 4 för 3, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod)

Det här är mötesplatsen för dig med intresse av marknaden för bostadsfastigheter.


Se programmet här.
Efter själva seminariet följer också ett stort branschmingel.

Moderator är rutinerade, kunniga och professionella Anna Bellman.

Läs mer om henne och övriga talare här.

Stora Bostadsdagen GBG är ett högaktuellt seminarium om bostäder och marknaden för bostadsfastigheter i Göteborgsregionen. Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Göteborg 2024

Var: Clarion Hotel Draken, Göteborg

När: 16 maj, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15, samt branschmingel ca. 16 – 17).

Pris: 5995 kronor exkl. moms


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-70 78 24
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:


Partners:

Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige