Image
Skeppsviken bygger 90 000 kvadratmeter åt Jula Logistics.
Skeppsviken bygger 90 000 kvadratmeter åt Jula Logistics. Bild: Skeppsviken

Skeppsviken bygger 90 000 kvadratmeter åt Jula Logistics

Bygg/Arkitektur Skeppsviken påbörjar nu nybyggnation av en ny logistikterminal i Falköping, i samverkan med Jula Logistics AB. Anläggningen är en omlastningsterminal för tåg och är placerad på Majarp-området i Falköping, ett resultat av Julakoncernens fortsatta satsning på hållbara transporter.
Publicerad den 11 April 2023

Byggnaden som uppförs är ca 90 000 kvadratmeter stor och består till huvuddelen av isolerade lager- och omlastningsytor. Ordervärdet är cirka 300 miljoner kronor, med en byggtid om cirka 12 månader.

– Vi är naturligtvis glada att få genomföra ännu ett projekt tillsammans med bolag inom Jula koncernen, liksom vi stolta att bidra till den fortsatta samhällsutvecklingen i Skaraborg, säger Peter Lennartsson, vd på Skeppsviken Bygg i Skövde.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige