Image

Skanska bygger nya bostäder på Solsidan

BYGG Skanska startar den andra etappen av populära bostadsområdet Solsidan i Falkenberg. Totalt kommer Skanska att bygga 22 bostäder i denna etapp.
Publicerad den 21 April 2010

Kristineslätt som ligger vid Skrea strand är ett nytt bostadsområde som redan har blivit mycket omtyckt och populärt bland dem som redan flyttat in.

Bostadsområdet Solsidan Västra visade sig även ha Sveriges mest nöjda bostadskunder enligt branschens NKI-undersökning.

- Bostadsområdet Solsidan håller sakta men säkert på att utvecklas till ett mycket vackert område med mycket nöjda boende. De boende i Solsidan Västra gav Skanska 83 poäng av 100 möjliga. Branschindex ligger på 70. Vårt mål är att upprepa bedriften nu när vi inleder arbetet med den andra etappen, säger Marinda Törnlycke, projektledare på Skanska Nya Hem.

Den andra etappen i bostadsområdet, Solsidan Norra, som påbörjas kommer att bestå av två hus med 22 bostadsrätter. Det kommer att byggas 2:or och 3:or och sex 4:or. Beräknad inflyttning till Solsidan Norra är under våren 2011.

- Skanska utvecklar även lekplats, dammar, boulebanor, cykelbanor, parker samt gator i området. Detta är Skanskas del i att skapa en bra och trygg boendemiljö för de boende i Solsidan, säger Marinda Törnlycke.Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige