Image

Skandrenting tillträder vårdfastigheter

TRANSAKTIONER Skandrenting AB har tillträtt ytterligare vårdfastigheter i Skåne och Västergötland. Hyresgäst är Partnergruppen som tecknat 25-åriga hyresavtal.
Publicerad den 7 Oktober 2009

Partnergruppen är idag ett av de större och mer resursstarka privata vårdboendeföretagen i Sverige. Partnergruppen har en lång och framgångsrik historia inom vårdsektorn och rankas mycket högt i oberoende undersökningar om kvalitet i vård och omsorg.

- Vi är mycket nöjda med att kunna utöka vårt engagemang med Partnergruppen som hyresgäst. Under resans gång har den ursprungliga affären som tecknades om cirka 50 miljoner kronor utökats, affären blev därför både större och mer attraktiv än ursprunget. Vårdfastigheter är ett för oss intressant segment där vi tittar på fler affärer, säger Johannes Nyberg, vd på Skandrenting.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige