Image
Dan T Sehlberg blir rådgivare åt Seniorvärlden.
Dan T Sehlberg blir rådgivare åt Seniorvärlden.

Sehlhalls vd blir rådgivare för Seniorvärlden

Karriär Sehlhalls vd, Dan T. Sehlberg, har blivit invald i Seniorvärldens Advisory Board – ett rådgivande organ till styrelsen och en viktig funktion för organisationens utveckling.
Publicerad den 24 Mars 2022

Seniorvärlden är ett branschnätverk för främjandet av äldres välbefinnande. Organisationens Advisory Board består av personer med stor kunskap om villkoren för Sveriges äldre och deras förutsättningar för att leva ett gott liv.

– Det en stor ära att få detta förtroende. Samtidigt är det ett kvitto på att Sehlhall är en betrodd samhällsutvecklare. Genom detta uppdrag får vi möjlighet att samverka än tätare med experter och forskare för att tillsammans finna lösningar som förbättrar vardagen för Sveriges äldre, säger Dan T. Sehlberg, vd Sehlhall.

Goda boendemiljöer är en av Seniorvärldens viktigaste frågor. Det handlar till exempel om att utforma bostäder med en fungerande planlösning och goda möjligheter för dagsljus. Men det handlar också om att forma miljöer som skapar gemenskap och förhindrar ofrivillig ensamhet.

– Sverige har ett akut behov av moderna vårdboenden och som nära partner till kommuner och operatörer har Sehlhall en god kunskap om social infrastruktur. Man blir dock aldrig fullärd och därför ser jag fram emot att ta del av allt den klokskap som finns representerad i Seniorvärldens Advisory Board, avslutar Dan T. Sehlberg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

AI förändrar hela spelplanen för bygg- och fastighetsbranschen

Teknik Den pågående och framtida AI-transformationen påverkar dagens affärsmodeller och formar framtidens affärer. Utmaningarna är lika många som fallgroparna. Vilka investeringar bör man göra? Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson, menar att vi befinner oss i en både extremt spännande och utmanande tid. – Utvecklingen skenar fram, samtidigt som den aldrig mer kommer att gå så här långsamt. AI kommer att förändra spelplanen för hela fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige