Konferensdelen i Fenix Sthlm består av sju konferensrum med plats för upp till 100 personer. Konferenslokalerna är designade av Studio Stockholm. Längst upp i huset finns även en takbar med utsikt över Vasastans takåsar. Här kommer det kontinuerligt att anordnas event men takbaren är även möjlig att hyra för hyresgäster såväl som för externa företag och personer.
Gastropol är Fenix Sthlms deli, bar och bistro och matupplevelsen drivs av Mattias Berggren, Food & Beverage Manager.
– Jag är så glad att få vara en del av Gastropol och att få skapa en ny matdestination i Hagastaden, säger Mattias Berggren.
– Vi är så glada att äntligen få välkomna gäster till Fenix Sthlm, säger Margareta Gustavsson, platschef på Fenix Sthlm.
Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.