Image
Reform består av 20 medarbetare.
Reform består av 20 medarbetare. Bild: Reflex

Reflex startar ny inredningsstudio

Bolag Reflex Arkitekter lanserar Reform - en ny inrednings-och designstudio bestående av Reflex inredning och PS Arkitektur. Visionen är att omforma och förbättra framtidens arbetsplatser.
Publicerad den 4 Februari 2019

Förra året förvärvade Reflex Arkitekter PS Arkitektur med målet att skapa en ny inrednings- och designstudio. Nu etableras Reform, en del av Reflex, med alla medarbetare från Reflex inredning och från PS Arkitektur.

– Genom att etablera en designstudio under eget varumärke, fokuserar vi på de bästa lösningarna för våra kunder inom inredning. Med Reform skapar vi tydlighet kring vår ambition att bli vassast i Sverige på att inreda och ljussätta arbetsmiljöer och kontor, säger Jenny Öberg, partner.

Reform är från start cirka 20 inredningsarkitekter, arkitekter, ljusdesigners och projektledare. Reform drivs som en del av Reflex och leds av Jenny Öberg, partner och tidigare ansvarig för Reflex inredning och Peter Sahlin, tidigare vd för PS Arkitektur. Dessutom etableras en ny ljusstudio som leds av Beata Denton som har en gedigen erfarenhet av ljusprojekt inom arkitektur och inredningsprojekt.

– Vi är experter på att skapa förståelse för processens olika delar och framtidens arbetsmiljöer. Vi använder oss av vår "Toolbox" med analys- och researchmetoder för att hjälpa våra kunder att skapa ett flexiblare och smartare arbetssätt. Vi utvecklar arbetsplatsen för våra kunder, säger Peter Sahlin, partner.

Reform har över 20 års samlad erfarenhet och bland uppdragen finns några av världens största och mest framgångsrika företag, som H&M, Microsoft, Coca-Cola, Nasdaq, Red Bull och Tui.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige