Image

Ramböll flyttar in på Krukmakargatan

UTHYRNING Ramböll hyr sitt nya huvudkontor av AP Fastigheter på Krukmakargatan i Stockholm. I månadsskiftet oktober/november flyttar Ramböll in.
Publicerad den 14 Oktober 2008

Med AP Fastigheter som fastighetsägare har under det senaste året fastigheten, där länsrätten tidigare bott, genomgått en omfattande renovering, allt i syfte att skapa en modern och representativ arbetsplats. Genom att forma en arbetsmiljö som präglas av dynamik, öppenhet och flexibilitet ökar förutsättningarna för helhetsförståelse, samverkan, lärande och ökad kundnytta.

Cirka 400 medarbetare flyttar in i Rambölls nya huvudkontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige