Image
PR Home flyttar in hos Spacerenter.
PR Home flyttar in hos Spacerenter. Bild: Colliers

PR Home hyr 4 000 kvadratmeter i Viared

Uthyrning PR Home hyr 4 000 kvadratmeter hos Spacerenter i Viared. Colliers har agerat rådgivare vid uthyrningen.
Publicerad den 13 Mars 2020

Colliers har agerat rådgivare vid uthyrningen av 4 000 kvadratmeter lager och kontor på Vevgatan 1 i Borås. Det är belysningsföretaget PR Home samt heminredningsföretaget Svanefors of Sweden som tecknat ett sexårigt avtal och flyttar in i lokalerna där de kommer att ha sin designavdelning samt lager. PR Home designar, tillverkar och säljer hembelysning och Svanefors of Sweden designar, tillverkar och säljer hemtextil. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland andra Oscar Jacobsson, Audiovision och Sumnerv AB.

Hyresvärd är Spacerenter som är ett nytänkande fastighetsbolag som erbjuder lokaler med inbyggd hållbarhetsfilosofi och lösningar som kan justeras efter hyresgästens egen affärsutveckling. I den moderna fastigheten på Vevgatan 1 finns i dag cirka 4 500 kvadratmeter vakant.
– Vi ser mycket fram emot vårt samarbete med PR Home när både belysningföretaget och varumärket Svanefors nu flyttar in i fastigheten. Det är med spänning vi ser företagens framfart på marknaden och vi är stolta över att få möjligheten att leverera effektiva lagerytor till dem, säger Sofia Sandgren, Spacerenter.
– Som ett led i vår fortsatta expansion är vi glada att flytta in i ett större lager som ett komplement till vårt befintliga huvudlager. Detta ger oss bra möjligheter att utveckla våra företag vidare mot en spännande framtid, säger Lars Bonander, vd för PR Home.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige