Image
Henrik Söderberg, vd för PDL Group.
Henrik Söderberg, vd för PDL Group. Bild: PDL

PDL till Löfbergs Bryggudden

Uthyrning PDL Group kommer att driva padelanläggningen på Bryggudden i Karlstad.
Publicerad den 24 November 2020

Anläggningen med fem dubbelbanor slår upp portarna i september 2021. PDL Group drivs av vd Henrik Söderberg och i ägarbilden finns bland andra Måns Zelmerlöv och Jonas Björkman.

– Vi har haft ögonen på Karlstad ett tag, och Bryggudden är verkligen ett suveränt läge för padel. Vi är superglada att vår anläggning blir Karlstads första centrala padelcenter, säger Henrik Söderberg, vd på PDL Group.

PDL group grundades 2015 och är idag ledande inom svensk padel med 29 anläggningar runtom i Sverige, från Skellefteå i norr till Malmö i söder – och en i Schweiz.

– Padel är Sveriges mest expansiva sport, och det känns riktigt bra att vi lyckas locka landets mest etablerade aktör till Bryggudden. Det visar vilken attraktionskraft området har. Den nya padelhallen stärker området och blir ett bra komplement till övrig verksamhet på Bryggudden, säger Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter.

Löfberg Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som bidrar till en positiv och hållbar utveckling av Karlstad, bland annat på Bryggudden i Inre hamn. Här har det under de senaste åren byggts kontor, ett välbesökt restaurangstråk och andra affärsverksamheter, parkeringshus samt närmare 700 nya bostäder.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige