Image
Ordonnansen V.
Ordonnansen V. Bild: Aros bostad/New Property

Ordonnansen V fullt uthyrt

Uthyrning Aros Bostads kvarter Ordonnansen V, på Gärdet i centrala Stockholm, är nu fullt uthyrt. Det är bland annat STC som öppnar anläggning på två plan.
Publicerad den 13 Februari 2024

Det nyproducerade kvarteret Ordonnansen V består av två huskroppar som inrymmer totalt 116 lägenheter i olika storlekar. I Ordonnansen V finns även tre lokaler, fördelade på två plan, varav en sträcker sig över cirka 300 kvadratmeter. Nu har samtliga lokaler i kvarteret blivit fullt uthyrda efter att New Property har bistått Aros Bostad med uthyrningsuppdraget.

En av hyresgästerna i detta projekt är STC, en av Sveriges största gymkedjor med över 210 gym utspritt i hela landet. De har förhyrt lokalen om cirka 300 kvadratmeter, fördelat på två plan, och planerar att öppna sin nya anläggning i början av 2024. Förutom STC hyr också en mäklarbyrå och en inredningsbutik in sig i kvarteret.

– Vi är väldigt glada att vi har hittat så väl passande tagare till lokalerna, som kan tillföra liv till kvarteret Ordonnansen V på Gärdet i Stockholm. När våra kunder och fastighetsägare lyckas hitta rätt aktör för rätt lokal är det en framgång för oss också, säger John Lindström, Leasing Manager på New Property, som har bistått Aros Bostad i uthyrningen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige