Image

Ny stadsbyggnadschef i Solna

Karriär Den 19 mars tillträder Ingrid Gyllfors som ny förvaltningschef på Stadsbyggnadsförvaltningen i Solna. Hon kommer senast från tjänsten som fastighetschef i Stockholms stad.
Publicerad den 13 Mars 2012

Den nya Stadsbyggnadsförvaltningen i Solna började formas under hösten 2011 och har huvuduppdraget att säkerställa att staden kan möta det växande Solnas utmaningar. Inom förvaltningen har nya avdelningar skapats för att möta de särskilda behoven inom fastighetsförvaltnings- och stadsmiljöområdet. Dessutom har en ny stabsenhet skapats för att utveckla styrning och uppföljning inom förvaltningens verksamhetsområden.
– Solna befinner sig i en spännande utvecklingsfas med sex nya stadsdelar under genomförande. Det känns fantastiskt roligt och utmanande att få ansvaret för att leda den nya Stadsbyggnadsförvaltningen, som har en nyckelroll i denna utveckling, säger Ingrid Gyllfors.

Ingrid Gyllfors kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Fastighetskontoret i Stockholms stad. Dessförinnan har hon haft ledande positioner inom Idrottsförvaltningen och Trafikkontoret i Stockholms stad. Gyllfors har även erfarenheter från det privata näringslivet bland annat från Skanska och Sweco.
- Ingrid Gyllfors har rätt bakgrund för den här viktiga befattningen. Hon har lång och bred kompetens från stadsutvecklingsområdet, men också god kunskap och erfarenhet från arbete med organisationsutveckling. Den nya Stadsbyggnadsförvaltningen är en viktig del i det förnyelse- och utvecklingsarbete som Solna stad inlett för att säkerställa en god service till solnaborna, säger Kristina Tidestav, stadsdirektör i Solna.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige