Image

Ny stabil hyresgäst till kvarteret Neptun

UTHYRNING Wihlborgs har tecknat avtal med Socialstyrelsen i kvarteret Neptun, som ligger på hörnan Norra Vallgatan/Slottsgatan/Västergatan i centrala Malmö. Socialstyrelsen flyttar in på 2 300 kvadratmeter fördelat på tre våningar och hyran blir 1 900 kronor per kvadratmeter. Avtalet är på fem år och inflyttning sker den 1 december 2009.
Publicerad den 27 April 2009

– Hovrätten har tidigare hyrt hela fastigheten och det känns bra att, bara ett par dagar efter deras invigning av sitt nya kontor, kunna presentera en ny stabil hyresgäst till större delen av huset, säger Anders Jarl vd för Wihlborgs Fastigheter.

– Uthyrningen är också ett kvitto på att hyresmarknaden är fortsatt stark och att hyrorna inte har sjunkit i jämförelse med 2008, avslutar Anders Jarl.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige