Image
Lennart Sten
Lennart Sten Bild: Nicklas Tollesson.

Ny hyresgäst till Svenska Handelsfastigheter i Karlskoga

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter har tecknat ett hyresavtal med hemelektronikkedjan Elon avseende en lokal om drygt 600 kvadartmeter vid den centrumnära handelsplatsen Skolgärdet i Karlskoga. Avtalet är tecknat på fem år med planerad invigning i höst.
Publicerad den 2 September 2020

För Elon innebär det en omlokalisering från centrum till Lekias tidigare lokaler vid Skolgärdet.
– Vi ser fram emot att få välkomna en ny hyresgäst till Skolgärdet som vi tror kommer att bidra till att stärka handelsplatsens attraktionskraft ytterligare, säger Knud Lauridsen, regionansvarig Mitt vid Svenska Handelsfastigheter.
– Vi på Ljudfabriken har stolt hjälpt Karlskogaborna med TV, ljud, telefoni och paraboler sedan 1984. Som hyresgäster hos Svenska Handelsfastigheter och i samarbete med Elon ser vi nu möjligheter att utöka vår service till att gälla även ett brett sortiment av vitvaror, såväl som att fortsätta med den service och verksamhet vi har i dag, säger Robin Martinez, butikschef vid Elon Ljudfabriken Karlskoga.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige