Image
Huset Vildmannen
Huset Vildmannen Bild: Hufvudstaden

Ny hyresgäst till Hufvudstadens Vildmannen

Uthyrning Efter sommaren 2024 öppnar smyckesvarumärket Vanbruun en cirka 130 kvadratmeter stor butik på Jakobsbergsgatan 6 i Bibliotekstan.
Publicerad den 22 Januari 2024

Vanbruun är ett smyckesvaruhus som grundades 2013 av Victor Halvarsson. Idén om att grunda ett smyckesvarumärke föddes när Victor själv skulle köpa en förlovningsring till sin partner. Han tyckte processen att välja ring och diamanter var komplicerad och omodern och därmed grundande han online-varumärket vanbruun.com, numera Vanbruun. Ambitionen var att förenkla processerna kring val av smycke och diamant samt att erbjuda både kunskap, valmöjlighet och lyx till den moderna konsumenten.

– Den här expansionen markerar en viktig milstolpe för att ytterligare utveckla vårt löfte att erbjuda en enastående upplevelse. Vi ser nu fram emot att möta våra kunder i en ny rymligare boutique på markplan i Bibliotekstan. Här kommer vi fortsätta leverera exceptionell service och magnifika smycken på ett minnesvärt sätt av högsta kvalitet, säger Victor Halvarsson, vd och grundare till Vanbruun.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Vanbruun till återuppbyggda fastigheten Vildmannen 7 i Bibliotekstan. Varumärkets moderna erbjudande av högkvalitativa smycken och juveler kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som Stockholms självklara destination för premiumshopping, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Därmed är ytterligare en hyresgäst klar att flytta in i Vildmannen 7, huset som 2017 totalförstördes i en brand i korsningen av Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige