Image

Ny chefsekonom på Hyresgästföreningen

Karriär Mariell Juhlin har utsetts till ny chefsekonom och chef för boendeenheten i Hyresgästföreningen. Hon kommer närmast från rollen som chefsekonom hos konsultföretaget Ramböll.
Publicerad den 7 April 2015
Mariell Juhlin. Bild: Hyresgästföreningen
Mariell Juhlin.

Mariell Juhlin har haft ledande roller i en rad internationella konsultföretag, bland annat som direktör för konsultbolaget Matrix Insight Ltd i London. 2011-2013 hade hon en forskartjänst med inriktning på innovation vid University of Sussex.

Som chefsekonom på Ramböll har hon arbetat med utvärderings- och analysuppdrag inom både privat och offentlig sektor. Hon har bland annat arbetat med Näringsdepartementet och Bostadsplaneringskommittén.

- Det känns väldigt roligt att välkomna Mariell Juhlin i rollen som chefsekonom. Hon har en väldokumenterad kunskap om och förståelse för bostadspolitikens roll i samhällsekonomin, kombinerat med en vana att leda medarbetare och utveckla verksamheten, säger förbundschef Jan Johnsson.

Mariell Juhlin efterträder Anders Konradsson som efter 37 år i Hyresgästföreningen går i pension.

Mariell Juhlin tillträder den 15 juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige