Grekiska Kolgrillsbaren startades 1995 i Södertälje med visionen om att kunna erbjuda gästerna kolgrillad mat oberoende av årstid och med det väcka nostalgiska semesterminnen från Grekland till liv.
Sedan starten har Grekiska Kolgrillsbaren vuxit till 19 restauranger och ambitionen är nu att expandera ytterligare, över hela landet.
- Det är mycket glädjande att få förtroendet från Grekiska Kolgrillsbaren att vara med i expansionen av konceptet där vi nu tar sikte på hela vårt avlånga land och lokaler på 150-200 kvadratmeter, säger Anders Ejnar på NCM Development.
Presenteras av WeOffice
Presenteras av Pattern Geographic
Bygg/Arkitektur I Jönköping går ett enormt område mot att kunna ta emot ett stort antal verksamheter. 2 000 jobb kan skapas och redan har en aktör lagt händerna på 32 000 kvadratmeter i området.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.